Overslaan naar content

Secretaresse

Op locatie
 • Deventer, Overijssel, Nederland
€ 2.874 - € 3.837 per maandBedrijfsvoering - Communicatie

Functieomschrijving

Ben jij er klaar voor om je talenten in te zetten binnen een maatschappelijke organisatie en zo een bijdrage te leveren aan de stad Deventer? Dat komt goed uit! Bij Raster zijn we namelijk op zoek naar een gedreven en ervaren:


Secretaresse
24 uur per week


Als secretaresse ben jij essentieel binnen onze organisatie. Jij bent de spin in het web en zorgt dat alles soepel verloopt. Jouw nauwkeurigheid en organisatorisch talent, draag je bij aan het succes van Raster en Sam&ko. Je taken zijn onder andere:


 • Ondersteunen van de directeur Welzijn & Kinderopvang
 • Agendabeheer voor twee managers Welzijn en drie managers Kinderopvang
 • Notuleren en het bijhouden van acties uit MT-vergaderingen
 • Ondersteunen bij het organiseren van evenementen voor collega’s


Als secretaresse bij Raster kom je te werken in een dynamische organisatie waar veel gebeurt en we met z’n allen hard werken aan een mooi Deventer. Dat betekent dat het soms druk kan zijn. Aan jou de uitdaging om de rust te bewaren en te zorgen voor structuur en overzicht.

Je komt te werken op ons Bedrijfsbureau in Deventer. Raster is een non-profit organisatie die Welzijn (Raster) en Kinderopvang (Sam&ko) aanbiedt in Deventer. We geloven dat deze twee werksoorten onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn en elkaar kunnen versterken. 


Meer weten over onze missie en visie? Klik dan hier.


Wat zoeken wij?
We zijn op zoek naar een ervaren secretaresse. Het betreft een zelfstandige functie. Jij hebt ervaring met wat er binnen deze functie van je verwacht wordt. Onze ideale kandidaat heeft:

 • MBO+ werk- en denkniveau
 • Een relevante opleiding afgerond
 • Minimaal 3 jaar ervaring in een soortgelijke functie
 • Kennis van diverse office pakketten (ervaring met Sharepoint en Teams is een pre)

Het is belangrijk dat je integer bent, zorgvuldig werkt en bij drukte de rust bewaart. Daarnaast ben je communicatief sterk (zowel in woord als schrift) en denk je in oplossingen.


Wat bieden wij?
Als jij als secretaresse bij ons aan de slag gaat, krijg je:

 • Een functie van 24 uur per week
 • Een contract voor de duur van in eerste instantie één jaar
 • Arbeidsvoorwaarden conform de cao Kinderopvang
 • Een salaris binnen schaal 7 van de cao Kinderopvang. Het minimumsalaris in deze schaal is bruto € 2.874,- en het maximumsalaris is bruto € 3.837,- bij een fulltime dienstverbandOver Raster Groep
Dichtbij, Passie en Delen van kennis en ervaringen zijn onze kernwaarden. Vanuit die basis werken wij elke dag aan het bevorderen van het welzijn van bewoners, jong en oud, in de stad Deventer. Wij zijn op basis van het non-profit principe betrokken bij de samenleving, vanuit de disciplines Welzijn en Kinderopvang. In onze visie zijn deze niet alleen onlosmakelijk met elkaar verbonden, maar versterken ze elkaar.

We geloven in de talenten van alle inwoners, de kracht van sociale verbinding en samenwerking, in buurten waar iedereen mee kan doen en zich gewaardeerd voelt. Dat realiseren wij met circa 300 professionals. Vakmensen, op wie we trots zijn; met wie we kennis, ervaringen, passie en plezier delen om samen met inwoners en samenwerkingspartners te werken aan sterke buurten en een levendige stad. Vanuit ons Bedrijfsbureau ondersteunen we de primaire processen en dienstverlening van Raster Welzijn en Sam&ko.


Solliciteren?
Ben je enthousiast en wil je direct solliciteren? Leuk! Dan zien we jouw sollicitatie met belangstelling tegemoet! Heb je vragen of wil je eerst meer informatie over de functie? Neem dan per e-mail contact op met onze recruiter Romy Pleket via werving@rastergroep.nl. Je kunt Romy ook bellen op 06-51621252.


We ontvangen je sollicitatie graag uiterlijk 30 juli via de button hieronder. De gesprekken zullen plaatsvinden op maandag 5 augustus en donderdag 8 augustus. Zorg dus dat je hier alvast rekening mee houdt in je agenda.

of